Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury er et af de fremmeste varemærker i hele marinebranchen, når det angår bådmotorer.
Med en motor fra Mercury, kan du være sikker på at få den fremmeste teknologi på alle fronter, så du nemt kan tage eventyret til et nyt niveau.

Med Mercury bag dig kan du tage ud mod de største oplevelser, som livet på vandet kan byde på. Mercury sikrer dig at få dit livs største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de måtte synes. Du skal blot være villig til at vove dig på havene med os!

Mercury brandets slogan omhandler ikke kun om hvem vi er. Det omhandler, hvad det er vi laver, samt hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at opdage. At gøre eventyret til din guide. - Og dermed blive en del af noget stort.Friheden til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid ude på havet. Finde nye oplevelser. At søge efter nye fiskefortællinger og ride på endeløse bølger. Go Boldly vil sige aldrig at sejle i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din kurs og stole på, at Mercury fører dig derhen.

Med Mercury er du sikker på den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med en Mercury Verado® får du en verdensklasse oplevelse med sejle. Med Verado® får du god acceleration, høj hastighed, let betjening, lydsvag motorgang og et lavt forbrug af brændstof. Motoren har eksklusive funktioner der skaber den mest behagelige sejloplevelse ude på havet.

ProXS®

Med en Mercury ProXS® får du en ærlig motor, som giver dig fuld værdi, på både hastighed og acceleration. ProXS® er Mercurys sportsserie. Her får du motorer, der yder maksimalt, til sjove dage på havet.

SeaPro®

En Mercury SeaPro® er udviklet til dig, der sejler professionelt. en SeaPro® kan modstå selv de mest krævende sejl forhold - hver gang! En SeaPro® fra Mercury giver friheden til at passe dit job uden at skulle bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet henleder opmærksomheden på er Mercury FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Dette er måske det rette valg for dig der skal have en robust påhængsmotor fra Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en rigtig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Motoren kræver desuden kun let vedligehold, så når den først er ombord er den nem at håndtere. Motoren kan klare det hele fra aktive dage med vandsport til stille ture med venner og familie.

Mercury Diesel

En Mercury Diesel er ren, støjsvag og ikke mindst en effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos vore kunder. Her finder du en motor med topklasse brændstofforbrug, lydsvag og med lav vægt, og så leverer vi den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.